Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Castles

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Castles.

 

Serie Castles

Serie Castles

De serie Castles combineert het authentieke robuuste gevoel van steen met het moderne en strakke design van nu. Een vol en toch ingetogen ontwerp in neutrale tinten creëert op iedere oppervlakte een sfeervolle ambiance. Een collectie waarin traditioneel en hedendaags ontwerp harmonieus met elkaar samengaan. De tegels zijn daardoor niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, van badkamer tot keuken, maar kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl.

 

Serie Castles

Verschillende uitvoeringen

De veelzijdige serie Castles is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten: Vanilla, Ecru, Cenere en Tabacco. Tevens is er een grote diversiteit aan formaten beschikbaar, van klein tot groot (5×20, 30×30, 30×60, 60×60, 40×80 en 80×80 cm). Bovendien is er een bijpassende mozaïektegel beschikbaar in formaat 30×30 cm voor een bijzonder wandeffect.

 

Serie Castles

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.