Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 4

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 4 vind je weer volop wooninspiratie. In deze vierde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Bovendien is er ook aandacht voor vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 4

SOLOSTONE Uni Composite

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Een van de tegels uit de unieke collectie volkeramische buitentegels is de SOLOSTONE Uni Composite Mix in 70×70 cm. Deze robuuste tegels zorgen voor een stoere buitenvloer met een natuurlijk tintje.

 

vtwonen magazine 4

Terras, veranda of patio

SOLOSTONE buitentegels zijn verkrijgbaar in 70×70 cm (met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm!) en in grootformaat 90×90 cm. Het grote oppervlakte en de dikkere massa van de tegels zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

vtwonen magazine 4

vtwonen magazine 4

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.