Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw: MONO Tile

Studio Piet Boon en Douglas & Jones introduceren een waardevolle toevoeging aan de Piet Boon by Douglas & Jones collectie: MONO Tile.

MONO Tile

De MONO Tile bestaat uit een exclusieve selectie tegels voorzien van zachte en bijzondere kleurnuances, variërend van licht tot donker. De natuurlijke materialen met een veelvoud van subtiele schakeringen en textuur voorzien elke ruimte van een authentieke en elegante uitstraling.

Net als de gehele collectie is de serie MONO ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

Designed to last

Naast de nieuwste toevoeging met de serie MONO is de tijdloze collectie opgebouwd uit acht andere, met zorg samengestelde en ontworpen tegelseries; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY, BLACK, HUGE, GIANT en STONES. Elke serie kenmerkt zich door haar eigen specifieke eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Bekijk hier het overzicht van alle series

De collectie in het echt komen bekijken? Kom dan langs bij een van onze dedicated dealers. Je vindt ze in onze store locator.