Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 11

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 11 vind je weer volop wooninspiratie. In deze elfde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen Raw vtwonen magazine 11

Serie Raw

Terug te vinden in deze editie: De serie Raw van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Voor een fraaie basis die perfect aansluit bij ieder interieur. Welke woonstijl ook bij je past! Prima toepasbaar voor een badkamer met een industrieel gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een strakke basis. Helemaal leuk: de tegels zijn ook leverbaar in bijpassende decors Casa en Casa 3D voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen Raw vtwonen magazine 11

Verschillende kleurtinten en formaten

De serie Raw is verkrijgbaar de tinten White, Sand, Grey en Antracite, Verdigris en Dark Grey in verschillende formaten, 30×60, 60×60, 80×80, 60×120, 120×120 en 80×160 cm. Bijpassend Casa Decor is verkrijgbaar in formaat 30×60 cm in de kleurtinten White, Sand, Grey, Dark Grey. en Antracite. Casa Decor 3D in de tinten White, Sand, Grey, Verdigris en Antracite in formaat 60×120 cm.

 

vtwonen Raw vtwonen magazine 11

vtwonen magazine 11

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.