Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtig eindresultaat: terras met SOLOSTONE Flower White buitentegels

Gespot in het land: dit prachtige terras met de SOLOSTONE Flower White van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones zijn een sieraad voor elk terras.

 

SOLOSTONE Flower White

SOLOSTONE Flower White

Uit de unieke collectie volkeramische buitentegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is hier gekozen voor een combinatie van de SOLOSTONE Uni Belgian Stone Black met het dessin Belgian Stone Flower White. Het geometrische bloemdessin zorgt hier voor een ware blikvanger. Door de combinatie met de fraaie dessins creëer je een speelse twist op ieder terras, balkon of veranda.

 

SOLOSTONE Flower White

Mix & match

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Bovendien hebben de 70×70 cm buitentegels een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

SOLOSTONE Flower White

Meer informatie?

Wil je ook een fraai en uniek terras of balkon? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie en kies zo jouw favoriete SOLOSTONE buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. Laat je ook inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.