Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Gespot in het land: terras met CONCRETE Tile Outdoor

Gespot in het land: dit terras met de CONCRETE Tile Outdoor van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels zijn een combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

 

Piet Boon CONCRETE Tile Outdoor

CONCRETE Tile Outdoor

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio vier exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen  herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Piet Boon CONCRETE Tile Outdoor

Piet Boon Outdoor

De outdoorcollectie van Piet Boon bestaat uit een zestal volkeramische grootformaat tegels (90x90cm) uit de series CONCRETE en GIANT Tile met een massa van maar liefst 3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit. De outdoorcollectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

 

Piet Boon CONCRETE Tile Outdoor

Meer inspiratie?

Meer weten? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie. De tegels in het echt bewonderen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.