Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Loft

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Loft. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Serie Loft

De serie Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Prima toepasbaar voor een badkamer met een industrieel gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een strakke basis. Om verliefd op te worden, deze stoere, stijlvolle tegels in drie tinten.

Patroon Block

Maar er is meer. De serie is immers ook leverbaar in patroon Block. Zowel in combinatie met de vierkante vloertegels als alleen toegepast zorgt het patroon Block gegarandeerd voor een bijzonder accent op de wand.

De serie Loft is beschikbaar in 59,2×59,2 cm in Silver, Grey & Black en in Block (11,4×59,2 cm en 14,6×59,2 cm) in Grey & Black. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.