Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Laat je inspireren op de vt wonen&design beurs

De maand oktober is dé woonmaand van het jaar en wordt traditioneel ingeluid met de vt wonen&design beurs: het grootste woonevenement van Nederland! Ook dit jaar kun je je weer volop laten inspireren en informeren op het gebied van wonen en interieur. De beurs wordt van dinsdag 4 oktober t/m zondag 9 oktober gehouden in EXPO Greater Amsterdam.

 

vtwonen Marrakesh Ocean Blue vt wonen&design beurs

vtwonen city

Een jaarlijks hoogtepunt van de vt wonen&design beurs is natuurlijk vtwonen city. In meerdere inspiratiehuizen, mede ontworpen en ingericht door de welbekende vtwonen stylisten, kunnen bezoeken zich onderdompelen in de laatste woontrends. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De precieze invulling van deze inspiratiehuizen wordt natuurlijk pas tijdens de opening onthuld, maar zeker is dat de vtwonen tegels by Douglas & Jones veelvuldig hun opwachting gaan maken.

 

vtwonen Raw Sand vt wonen & design beurs

vtwonen tegels

En de vtwonen tegels zijn niet alleen volop terug te vinden in vtwonen city, maar ook in een eigen stand. Hier kun je de vtwonen tegels van dichtbij bekijken en je laten informeren over de vele mogelijkheden. Je vindt ons op standnummer 1.310. Bijvoorbeeld te zien in onze beurs: de serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Meer informatie over de vtwonen tegelcollectie vind je hier.

 

vtwonen Composite Black Antracite vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

Kortom: dit event mag je als woonliefhebber niet missen! Bestel dus nu snel je tickets via de ticketshop.