Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

vt wonen&design beurs: Piet Boon by Douglas & Jones

De succesvolle Piet Boon by Douglas & Jones tegelcollectie wordt dit jaar groots getoond op de vt wonen&design beurs. Deze tijdloze collectie is voor het eerst aanwezig tijdens de jubileumeditie van dit woonevenement.

Naast de zes bestaande tegelseries, met zorg samengesteld en ontworpen en het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels, worden ook twee nieuwe tegelseries gepresenteerd.

GIANT Tile

De GIANT Tile dankt zijn naam aan zijn bijzonder genereuze afmeting van 120 bij 120 cm. Dit unieke formaat doet een ruimte groter lijken en behoeft minder voegwerk waardoor een vrijwel naadloze afwerking mogelijk is. Hierdoor ontstaat een rustig geheel. Extra bijzonder is de dikte van slechts 6 millimeter. Speciaal voor deze serie selecteerde Studio Piet Boon drie exclusieve kleurtinten die de kenmerkende eigenschappen van beton en natuursteen exact weten te vangen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Wereldprimeur: BLACK Tile

Bezoekers krijgen daarnaast voor het eerst de allernieuwste toevoeging aan de collectie te zien: BLACK Tile. Met deze tegel heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte.

vtwonen huis- en tuincollectie

Naast de Piet Boon by Douglas & Jones wordt ook de unieke vtwonen collectie by Douglas & Jones getoond. Al jarenlang een blikvanger op de beurs en de noviteiten van dit jaar gaan ongetwijfeld weer een hoofdrol opeisen. De tegels zijn niet alleen aanwezig op een eigen stand, maar zijn ook uitgebreid te zien zijn in het vtwonen huis en in de vtwonen stijlkamers.

De vt wonen&design beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober in RAI Amsterdam. De stand van Douglas & Jones is te vinden in HAL 12 – STANDNR. 005.