Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: vtwonen 'weer verliefd op je huis' seizoen 12

Begin dit jaar was het elke zondag weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In seizoen 12 werd door de stylisten in meerdere metamorfoses steeds geprobeerd om de verschillende woonsmaken van de bewoners te verenigen tot een sfeervol geheel. Meermaals werd hierbij gekozen voor een toepassing van vtwonen tegels by Douglas & Jones in het nieuwe interieur:

 

vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1: Den Bosch

In de eerste aflevering van dit twaalfde seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde langs bij Peggy en Henk in Den Bosch. Hij toverde het ratjetoe van meubels en spullen om in een oase van rust. In de keuken koos hij voor een bijzondere wandtoepassing met de Craft Egg White mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

 

vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2: Eemnes

vtwonen stylist Marianne Luning was in Eemnes en creëerde in het huis van Sadaf en Saman de ideale mix tussen stoer en luxe. De keuken werd een ware eyecatcher met de Classic Grey mat tegels van vtwonen by Douglas & Jones. De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3: Mijdrecht

In het huis van Baukje en Cornee in Mijdrecht zorgde vtwonen styliste Eva van de Ven voor een stoer en chic interieur met een funky twist. In een speciale verrassing maakte ze een binnen naar buitenruimte met een SOLOSTONE Beton Olive buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. SOLOSTONE biedt de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 70×70 cm en een volkeramische dikte van maar liefst 3,2 cm gemakkelijker te plaatsen op je (dak)terras of balkon.

 

vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4: Krommenie

De witte woning van Regina en Yvonne in Krommenie kon wel wat pit gebruiken. Gelukkig wist vtwonen stylist Fietje Bruijn daar wel raad mee. Ze transformeerde hun splitlevelwoning tot een warm nest met ruimte voor al hun boeken. In de keuken koos ze voor een sprankelende blikvanger met de Villa Dark Gold van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De serie Villa is mooi in zijn eenvoud en eindeloos te variëren. En in de mooie metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

 

Aflevering 7: Alblasserdam

vtwonen stylist Eva combineerde in Alblasserdam de verschillende stijlen van Lisanne en Jelle. De een houdt van romantisch, de ander van industrieel. In de keuken combineerde ze deze verschillen met de keuze voor een achterwand met de Craft Egg White mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect.

 

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’

Het nieuwe seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ begint in 2021 en uiteraard zullen de tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones weer hun opwachting maken.