Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

vtwonen weer verliefd op je tuin: seizoen 8, aflevering 10

In aflevering 10 van seizoen 8 van vtwonen weer verliefd op je tuin heeft de tuin van Marc en Peggy uit Mijnsheerenland een opknapbeurt gekregen. Evenals in de vorige aflevering, vond deze make-over plaats onder bezielende leiding van stylist Leonie Mooren. Aan haar de schone taak om de 23 meter diepe tuin zodanig in te delen dat het geen saaie, langgerekte tuin wordt, maar dat de diepte wel behouden blijft.

Van binnen naar buiten

Eén van de vondsten van Leonie was het verbinden van buiten met binnen, door het plaatsen van een nieuw terras met dezelfde uitstraling van beton als de tegelvloer in de aangrenzende woonkamer. Hierdoor ervaar je een groot gedeelte van de tuin als verlengde van je woonkamer. De tuin oogt direct minder langgerekt. Door binnen op deze manier met buiten te verbinden, maak je een groots ruimtelijk gebaar. Zeker wanneer je de terrasdeuren helemaal openslaat. Daarnaast is dezelfde vloer voor binnen en buiten uitermate praktisch in gebruik en onderhoud.

duostone Mold Grit

Marc en Peggy zijn erg te spreken over hun tegelvloer binnen, waarvoor hun keuze destijds is gevallen op de serie Loft Grey van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Voor het nieuwe terras koos stylist Leonie voor de duostone Mold Grit van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Zowel de binnen- als buitentegels zijn 60×60 cm.

Stoere beton-uitstraling

De 4 cm dikke duostone tegels zijn met 17 kg per stuk een stuk lichter dan betonnen tegels met dezelfde afmetingen. Dat maakt het verwerken een stuk minder zwaar. De stoere beton-uitstraling van de tegelvloer past heel mooi bij donkergrijze, zwarte kleuren van de nieuwe pui, de geverfde uitbouw en schutting en de ranke kuipstoeltjes. Samen met het frisse groen van het gras en de coniferen en de robuuste lichtgrijs geschilderde loungebank-en-plantenbak-in-één, vormt de tuin een modern, strak en uitnodigend geheel.

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.

Uitzending gemist?
Heb je vtwonen weer verliefd op je tuin van zondag 22 april 2018 gemist of wil je nogmaals genieten van deze geslaagde make-over? Je kunt de uitzending hier terugkijken.