Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een luxueus toilet met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo creëer je met een van deze blikvangers een luxueus toilet met een stijlvolle uitstraling. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, zo zet je ook op het toilet precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

luxueus toilet

Van klein- tot grootformaat

Vaak wordt het toilet onterecht puur als een functionele ruimte gezien. Maar juiste deze ruimte is er en om aandacht aan te besteden. Het toilet is immers een van de meest bezochte ruimtes in je huis en kan daarmee echt een visitekaartje zijn. En hier kun je dus echt een statement maken. Traditionele witte of lichte tinten (zoals de badkamersfeer Serene van Motto by Mosa) kunnen daarbij heel fris en stijlvol zijn, maar juist een donkere tint kan de ruimte iets sfeervols geven. Chique en rustgevend. Of kies in plaats van klein juist voor een wat grotere tegel. Bijvoorbeeld de Composite van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Grote tegels zorgen voor een strak en stijlvol gevoel. Zeker als deze zowel op de vloer als de wand zijn toegepast.

 

luxueus toilet

 

Luxueus toilet

Ook een aanrader: durf te experimenten met kleuren en patronen  voor je eigen unieke ontwerp. Juist in het toilet kan het wel wat uitbundiger om écht een statement te maken. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er meerdere (wand)tegels in speelse kleuren beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor de kleurtint Camouflage van de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de GLAZE Tile (hier afgebeeld in Greige) van Piet Boon by Douglas & Jones.

 

luxueus toilet

 

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.