Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtverbouwen badkamerspecial

Heb jij ‘m al in huis? De vtverbouwen badkamerspecial geeft een compleet overzicht voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of de bestaande wil opfrissen. De pagina’s zijn van top tot teen gevuld met inspiratie, shoppings en praktische informatie. Natuurlijk mogen de tegels van Douglas & Jones hier niet ontbreken. Kortom: deze special verdient zeker een plek op de leestafel.

 

vtverbouwen badkamerspecial Douglas Jones Elemental Hexagon Badkamer

Douglas & Jones

Aandacht in het blad voor de veelzijdige tegelseries van Douglas & Jones, specifiek in grootformaat zoals 90×90 en 120×120 cm. Bijvoorbeeld de tegelseries Marbles, Elemental en One by One. Met grootformaat tegels creëer je een gevoel van rust en luxe, zeker als je op de vloer en wand voor dezelfde tegel kiest. Hierdoor lijkt de ruimte optisch groter. Bovendien zijn minder voegen een stuk hygiënischer en makkelijker in onderhoud. De perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch.

 

vtverbouwen badkamerspecial Douglas Jones One by One Palladium Grey Badkamer

Serie One by One

Te zien in de vtverbouwen badkamerspecial: de serie One by One. De serie One by One van Douglas & Jones is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Voor wanden en vloeren met karakter.

 

vtverbouwen badkamerspecial Douglas & Jones Marbles Lux Kionia Azzurro badkamer

vtverbouwen badkamerspecial

De vtverbouwen badkamerspecial ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones en haar concepten in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.