Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Zoetermeer

In de vierde aflevering van seizoen 14 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Eva van de Ven naar Stefan en Lindie in Zoetermeer. Anderhalf jaar geleden kochten zij hun eerste koophuis en zijn heel blij met de grote woonkamer. Maar tegelijkertijd is dat ook het probleem, want toch lukt het ze niet om er een gezellige ruimte van te maken. Gelukkig kan stylist Eva ze in deze vtwonen makeover daarbij helpen.

 

vtwonen makeover

Smaakverschillen

Een van de uitdagingen zijn de smaakverschillen tussen Stefan en Lindie. Zij houdt van kleur, zachte stoffen en ronde vormen, terwijl hij liever voor grove industriële elementen, strakke vormen en hout gaat. Daarnaast heeft vooral de keuken een opknapbeurt nodig. De zwarte verf begint van de keukenkastjes af te bladderen. Styliste Eva combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een warm en sfeervol geheel.

 

vtwonen makeover

Serie Composite

In de keuken kiest ze voor een bijzondere achterwand met de Composite Mozaiek Light Grey van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze klassieke tegelserie met een moderne twist zorgt voor een fraaie eyecatcher in de rustige, grijze keuken. De retro-uitstraling zorgt bovendien voor een stoer en robuust gevoel in huis.

 

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer informatie over de serie Composite van vtwonen tegels by Douglas & Jones? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.