Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

vtwonen 'weer verliefd op je huis' seizoen 12, aflevering 3

Voor de 3e make-over van seizoen 12 van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ was stylist Eva in Mijdrecht. In het huis van Baukje en Cornee zorgde ze voor een stoer en chic interieur met een funky twist.
Mét een extra verrassing in de tuin: een SOLOSTONE Beton Olive buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. Klik hier voor de nieuwe collectie volkeramische buitentegels van 3,2 cm dik!

Beton Olive              Boltekst SOLOSTONE

SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. En geen risico op loslaten van de bovenlaag, het is namelijk 1 massieve tegel. Daardoor ook geen risico op het chippen (aftikken van het glazuur door stoten) want het betreft één compacte massa. Voor een strakke en solide buitenvloer!

Beton Olive

Fotografie Barbara Kieboom | Styling Eva van de Ven

Wil je de tegels graag in het echt bewonderen? Klik hier voor een buitentegeldealer bij jou in de buurt!