Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Ede

Vanavond was het tijd voor de zesde aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Marianne Luning aan de slag bij Michel en Kelly in Ede. Zij wonen pas anderhalf jaar in hun nieuwbouwhuis, maar hebben nu al spijt van de indeling. De keuken heeft een prominente plek in huis, maar juist de eethoek zit op een plek waar uitgebreid tafelen lastig is. Styliste Marianne ging ze daar in deze vtwonen metamorfose mee helpen.

 

vtwonen metamorfose in Ede villa army green mat

Verschillende woonsmaken

Ook de woonsmaken van Kelly en Michel lopen uiteen. Michel houdt van Scandinavisch en grijs, terwijl Kelly juist een extravagante woonstijl heeft en houdt van panterprints, goud, glitter en tropisch. Bovendien willen ze beide hun roots laten terugkomen in het nieuwe interieur. Zo heeft Kelly veel interesse in de Indische cultuur, maar mist deze sfeer in huis.

 

vtwonen metamorfose in Ede villa army green mat

Serie Villa

Aan Marianne de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken.In de keuken kiest zij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Villa Army Green mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De serie Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen metamorfose in Ede villa army green mat

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!