Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek je woonstijl: Klassiek

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Ook een klassiek interieur is vtwonen! Zonder al te veel krullen en marmer, maar mét gebruik van rijke materialen, donkere kleuren en oude meesters. Klassiek met een twist, een kwestie van durven!

Woonstijl Klassiek

De kracht van deze woonstijl zit juist in de combinatie van klassieke en moderne elementen. Een klassieke vorm in een modern jasje óf juist een karakteristiek patroon of dessin met een knipoog. Kies voor donkere kleuren, als grijs-, zwart- of bruintinten en luxe, natuurlijke materialen. Maak het geheel af met antieke elementen, schilderijen of (indien mogelijk natuurlijk) erfstukken.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek legpatroon als de visgraat. Zowel op de vloer (toegepast met de serie Woodstone Chevron) of de wand (toegepast met de glanzende Mediterranea tegels) een fraaie blikvanger. Of ga voor een klassiek marmerdessin, zoals te zien in de nieuwe serie Classic. Zowel op wand en vloer zorgt deze serie voor een klassieke uitstraling in een modern jasje.

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.