Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtige binnenkijker: Woning in Vleuten

Gespot in het land: Deze prachtige woning in Vleuten waar Douglas & Jones is toegepast. In deze binnenkijker nemen we een kijkje in deze woning waar de prachtige producten van Douglas & Jones veelvuldig te vinden zijn. De prachtige vloeren vormen de basis voor het gehele interieur en vormen een fraaie samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch.

 

Binnenkijker Woning in Vleuten - Piet Boon BLEND TIle

BLEND Tile

Op de woonvloeren en de badkamer is de BLEND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones veelvuldig toegepast. BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. In de badkamer is deze bijzondere tegel toegepast in combinatie met de Douglas & Jones Magnum Stattuario op de wand.

 

Binnenkijker Woning in Vleuten Exotone KIngdom Visgraat

Exotone Premium Vinyl Tiles

In de slaapkamer is gekozen voor Exotone Vinyl Tiles, specifiek de Kingdom Whitewash visgraat. Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone stuk voor stuk pure en elegante houtdesigns. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte bovendien de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

 

Binnenkijker Woning in Vleuten Piet Boon Blend Tile Douglas Jones badkamer

Geïnspireerd door deze woning in Vleuten?

Geïnspireerd geraakt door deze binnenkijker? Laat je dan verder informeren over de vele mogelijkheden van Douglas & Jones door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.