Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een sfeervolle woonkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je woonkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je woonkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

woonkamer

Een goede basis

Kies in de woonkamer bijvoorbeeld voor een karaktervolle vloer. Een goede basis voor iedere woonstijl. De robuuste betonserie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones zorgt bijvoorbeeld voor een stoer en strak eindresultaat. Of ga voor de charme van hout met de serie Woodstone. De subtiele mix van natuurlijke houtpatronen zorgen gegarandeerd voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Beide levendig en warm qua uitstraling, maar met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed!

woonkamer

Een fraaie blikvanger

Een bijzonder accent maak je – ook in de woonkamer – door te kiezen voor een speelse wandtegel, zoals de SIGNATURE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Zowel verkrijgbaar in een glossy, matte als metallic variant in het karakteristieke formaat. Ook bijzonder: de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Toegepast in een klassieke visgraat zorgen deze zwarte wandtegels voor een stijlvol en chic eindresultaat. Hip, maar ook tijdloos!

woonkamer

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.