Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de vtwonen tegels collectie: Serie Onyx

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met een nieuw pareltje: de serie Onyx!

 

Onyx Deep Dark en Mold Basalt van vtwonen tegels by Douglas & Jones Wonen

Serie Onyx

De nieuwe serie Onyx biedt een bijzonder natuursteendessin met een moderne twist. Sfeervol en tegelijkertijd een tikkie gedurfd. In drie tinten en twee formaten zorgt het natuurgetrouwe effect voor een levendig en stijlvol karakter op je wand, overal in huis. Uiteraard kun je de tegels naar hartenlust mixen & matchen met de andere items uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld met de industriële betonserie Raw of Mold voor een stijlvol en chique eindresultaat.  Creëer je eigen ontwerp en maak van wonen een feestje!

 

Onyx Jade Green van vtwonen tegels by Douglas & Jones baden

Drie kleurtinten

De glanzende tegels zijn leverbaar in 60×60 en 60×120 cm in de kleurtinten Jade Green, Cloudy Grey en Deep Dark. De verschillende patronen binnen iedere kleurtint zorgt voor prachtige effecten op de wand. Voor een luxueus gevoel in je badkamer, maar ook in de keuken of woonkamer. Combineer de tegels met verschillende materialen om zo in je huis precies de woonstijl neer te zetten die bij je past.

 

Onyx Deep Dark van vtwonen tegels by Douglas & Jones wonen

Meer informatie?

De bijzondere serie Onyx tegels of de gehele collectie van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.