Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Cosy

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Cosy. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

Motto by Mosa Badkamersfeer Cosy

Sfeer 5: Cosy

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Cosy staat voor warmte door rijke aardetinten. De rijke, aardse tinten zijn robuust en geven je badkamer een warm en vertrouwd karakter. Breng accenten aan met tegelpatronen of een gekleurde accenttegels. Door bruin en grijstinten te combineren met witte wandtegels zorg je voor balans tussen warm en koel.

 

Motto by Mosa Badkamersfeer Cosy

Perfecte balans

Door bruintinten te combineren met witte wandtegels zorg je voor balans tussen warm en koel. De ontwerpers maakten verschillende patronen die dit effect benadrukken. Waar het accent ligt kies je zelf. Zo geef je jouw badkamer een persoonlijke touch. De aardetinten van badkamersfeer Cosy gaan goed samen met natuurlijke materialen zoals hout. Het kleurenpalet bestaat uit tonen die je ook ziet in de natuur. Hierdoor ontstaat automatisch een rustig en sereen geheel. Dit maakt het ook zeer geschikt voor een spa-look in jouw badkamer.

 

Motto by Mosa Badkamersfeer Cosy

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.