Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: Manor

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Manor.

 

DJ Manor Mou

Serie Manor

De serie Manor is een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking. De tegels zijn daarbij niet alleen in iedere woonruimte toepasbaar, van keuken, woonkamer tot de badkamer, maar deze sfeervolle tegels kunnen als solide basis ook aansluiten op iedere woonstijl.

 

DJ Manor Nuage

Verschillende kleurtinten

De serie Manor is verkrijgbaar in de natuurlijke kleurtinten Sable, Mou, Nuage, Gris, Brun en Barrique. Alle kleurtinten zijn leverbaar in de formaten 80×80, 60×60 en 60×120 cm. De kleurtinten Mou, Gris, Brun en Barrique zijn tevens verkrijgbaar in formaten 40×80 en 30×60 cm. Door deze formaten te combineren staat een speels geheel. Grootformaat 120×120 cm is ook leverbaar in kleurtinten Mou en Gris.

 

DJ Manor Mou

Wil je deze bijzondere tegels in het echt komen bewonderen en meer weten over de vele mogelijkheden? Kom dan snel langs bij één van onze dealers. Je vindt de dichtstbijzijnde dealer via de Dealer Locator. Met jarenlange ervaringen kunnen zij je perfect informeren én inspireren.