Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 5

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 5 vind je weer volop wooninspiratie. In deze derde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 5

Serie Classic

In het blad is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Classic. Deze tegels bieden een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

vtwonen magazine 5

Bijzonder marmereffect

Deze serie Classic is leverbaar in de formaten 7,3×30 cm, 30×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in White, Off White (mat en glans), Vivid Green Light (mat en glans), Intens Green Dark (mat en glans), Grey, Antracite, Black, Portoro Black (mat en glans) en in mozaïek (74×148 cm) Grey. De kleurtinten Off White, Vivid Green Light, Intens Green Dark en Portoro Black zijn tevens verkrijgbaar in 60×60 cm (mat en glans) en de kleuren Off White en Portoro Black ook in 15×30 cm (Diamond mat).

 

vtwonen magazine 5

vtwonen magazine 5

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.