Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Uitbreiding in de collectie: One by One

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Recent is de bijzondere serie One by One uitgebreid met een aantal nieuwe kleurtinten.

 

One by One

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in keuken en badkamer. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

One by One

Vele kleurvarianten

De serie One by One is recent uitgebreid met de kleurtinten Clay, Ash, Ground en Ocean. Daarnaast is de serie verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de White en Platinum White tot de donkere tegels Night Black, Black Chiffon en Black Diamond. Ook zijn er diverse warme grijstinten (Grey, Pietra Grey, Palladium Grey en Urban Great Grey), bruintinten (Imperial Brown, Urban Great Dove en Brown Radical) en natureltinten (Noble Beige, Sand, Urban Great Ivory en Smoke) verkrijgbaar. Een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

 

One by One

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie One by One moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. In deze locator is er een specifieke categorie te vinden met daarin de dealers die de tegels in hun showroom hebben.