Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 5

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 5? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Stijlvol Wonen 5

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Recent is deze bijzondere tegelserie uitgebreid met vier nieuwe kleurtinten: Clay, Ash, Ocean en Ground.

 

Stijlvol Wonen 5

GIANT Tile

GIANT TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgen deze tegels voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. Net als de gehele collectie is ook de GIANT Tile ontworpen vanuit de Studio Piet Boon filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

 

Stijlvol Wonen 5

Stijlvol Wonen 5

Stijlvol Wonen 5 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.