Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 7

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 7 vind je weer volop wooninspiratie. In deze zevende editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 7

Serie Composite

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Maar de natuurlijke uitstraling van deze serie is juist enorm veelzijdig en te combineren met iedere woonstijl, van industrieel tot landelijk. Zo kun je in je huis écht je persoonlijke stijl neerzetten.

 

vtwonen magazine 7

Veelzijdig toepasbaar

De Serie Composite is verkrijgbaar in de kleurtinten Light Grey, Dark Grey, Black Antracite en Multicolor in de formaten 15×60, 30×60, 60×60 en 120×120 cm.. Van klein- tot grootformaat is deze veelzijdige serie overal in huis toepasbaar op zowel wand als vloer. Bovendien is er ook een bijpassende Mozaïek en Muretto (beiden 30×30 cm) leverbaar, voor een fraaie eyecatcher op de wand!

 

vtwonen magazine 7

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.