Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Tilburg

Vanavond was het tijd voor een aflevering van het extra seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze zesde uitzending van dit Prime Time-seizoen ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Thijs en Roos in Tilburg. Deze broer en zus delen sinds kort samen een appartement uit 1983 in Tilburg. Ze waren beiden toe aan een volgende stap, maar settelen zit er voor hen nog niet in. Over het delen van het huis maken ze zich geen zorgen, over de styling van het interieur wel. Aan Fietje de schone taak om de uiteenlopende woonsmaken in deze vtwonen metamorfose te verenigen tot één geheel.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

De woonwens van Thijs en Roos is een betere verdeling van de ruimte, met een aparte woonkamer en eetkamer. Hun woonprobleem zit ‘m in de uiteenlopende woonsmaken. Roos omschrijft haar stijl als ‘Urban jungle’ en houdt onwijs van veel planten in huis. Ze vindt vooral de combinatie van groen met zwart erg mooi, en ziet ook graag accenten van licht hout terug in het interieur. Thijs’ smaak is echter het best te omschrijven als strak en minimalistisch. Hij houdt van design en opgeruimd, en ziet het liefst zo min mogelijk woonaccessoires.

 

vtwonen metamorfose

Serie Marrakesh

Aan Fietje de schone taak om deze zeer uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. In de keuken kiest ze voor een bijzondere tegeltoepassing met de Marrakesh Bronze mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing. De handgevormde tegels in een metallic uitvoering creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!