Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een stijlvolle winter met Douglas & Jones

De gure winterdagen geven vaak de meeste warmte. Juist in de winter is het heerlijk om lekker binnen te blijven en te genieten van een warm en sfeervol huis. Hoe fijn is het om dit gevoel, ook ná de feestdagen, vast te houden? Het Scandinavische Hygge, misschien wel het best te omschrijven als een winterse variant op het Nederlandse ‘gezellig’, draait vaak om plaids, kussens en kaarsen. Of heerlijk met een kop thee voor een vuurtje in de open haard zitten om je koude handen op te warmen. Maar ook de stijlvolle tegels van Douglas & Jones passen prima in dat plaatje.

 

stijlvolle winter vtwonen Villa Dark Gold badkamer

Stijlvolle winter

De gewenste uitstraling in huis begint inmiddels bij een goede basis. En juist met vloeren en wanden kun je hierin écht een statement maken. En dus een warm gevoel in huis halen. Kies bijvoorbeeld voor een karaktervolle vloer, zoals de serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de serie Metals van Douglas & Jones. Maar ook op de wand zijn de tegels van Douglas & Jones meer dan welkom. En de mogelijkheden zijn eindeloos: van een bijzondere uni tegel (zoals de GLAZE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones), smaakvolle mozaïektoepassing óf een sprankelende metallictint (zoals de Villa Dark Gold van vtwonen tegels by Douglas & Jones) om van je wand een bijzondere blikvanger te creëren.

 

stijlvolle winter vtwonen Mold Grit woonkamer

Warme voeten

Helemaal fijn is dat alle vloertegels uit de Douglas & Jones collecties perfect te combineren zijn met energiezuinige vloerverwarming. Steen is immers de beste geleider van warmte. Op die manier profiteer je in de winter niet alleen van een warme uitstraling, maar ook van warme voeten. En hou je je stookkosten ook nog eens laag tijdens de koude dagen deze winter. Dat voelt goed.

 

Stijlvolle winter Piet Boon GLAZE Tile Greige Badkamer

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.