Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: SAND Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie SAND Tile uit deze tijdloze collectie.

 

v

SAND Tile

De SAND Tile is de eerste echte zandkleur in de Piet Boon by Douglas & Jones collectie. Deze perfecte zandkleur heeft zijn tint te danken aan de natuurlijke en subtiele schakering in de tegel. Het authentieke patroon is organisch en creëert rust en verfijning in elke omgeving. De rijke, natuurlijke tinten en verfijnde afwerkingen zorgen voor een rustige en aangename basis. Het combineren van dezelfde kleurtinten in verschillende texturen creëert bovendien een tijdloze omgeving.

 

SAND tile

Kleurenpalet Sand

De tegel sluit naadloos aan op de kenmerkende kleurenpaletten van Studio Piet Boon, waaronder de kleurtint Sand. Met deze kleurenpaletten zorgt Studio Piet Boon keer op keer voor een elegant en inspirerend eindresultaat. Het afstemmen van materiaal en kleur creëert een ruimte die sereniteit omarmt en harmonie uitstraalt. Een spannend en tegelijkertijd dus evenwichtig interieur. Volledig in lijn met de Studio Piet Boon ontwerpfilosofie.

 

SAND tile

De SAND Tile is verkrijgbaar in de formaten 120×120 en 80×80 cm. De tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden