Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones

Heb je de After Summer Specials ook al voorbij zien komen in vtwonen magazine? Deze nazomer profiteer je van extra voordeel bij vtwonen tegels by Douglas & Jones. Van 15 september t/m 30 november 2020 krijg je bij aankoop van minimaal 45 m2 aan geselecteerde actietegels een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- cadeau.

After Summer Specials

Actieseries

Deze actie geldt voor de aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vier verschillende tegelseries die op elke plek in je huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl je ook kiest: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken.

Je kunt kiezen uit het klassieke marmerpatroon van de serie Classic, de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling!

After Summer Specials

vtwonen shop

En maak je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit de vtwonen shop! In deze online woonwinkel boordevol inspiratie vind je een groot aanbod voor je interieur. En met het gratis shoptegoed kun je dus kiezen uit de leukste woonitems om je huis helemaal af te maken.

After Summer Specials

Meer weten over deze leuke actie? Kijk hier voor meer informatie en actievoorwaarden. Of ga langs bij een van onze dealers om de tegels in het echt te bekijken.