Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Najaarsactie! Profiteer nu van EXTRA voordeel

Heb je de najaarsactie voorbij zien komen op de vt wonen&design beurs? Dit najaar profiteer je van extra voordeel bij vtwonen tegels by Douglas & Jones. Tijdens de maanden oktober en november krijg je 15% korting bij aanschaf van tegels uit de series Raw, Composite en Onyx.

 

Najaarsactie vtwonen Raw

 

Actietegels

Er zijn volop keuzemogelijkheden, want je profiteert van extra voordeel bij aanschaf van tegels uit de series: Onyx, Raw of Composite! Drie verschillende tegelseries die op elke plek in je huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl je ook kiest: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken. Ga voor de industriële look van de serie Raw, de robuuste uitstraling van de serie Composite óf het gedurfde effect van de serie Onyx. Kies jouw favoriete tegel of maak juist een tegelcombinatie uit de verschillende series, kleuren en afmetingen.

 

Najaarsactie vtwonen Composite

 

De Najaarsactie van vtwonen tegels by Douglas & Jones loopt van 9 oktober t/m 30 november, met een uitlevering van de tegels in 2023.

 

Najaarsactie vtwonen Onyx

 

Najaarsactie

Meer weten over deze leuke actie? Kijk hier voor meer informatie en actievoorwaarden. Of ga langs bij een van onze dealers om de tegels in het echt te bekijken.