Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw: Brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones

Vers van de pers: de nieuwe brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones. Ontdek de veelzijdige tegelcollectie van vtwonen en laat je inspireren! In de nieuwste editie zijn de nieuwste series uit de collectie weer te vinden, zoals de serie Marrakesh en Raw.  Bovendien aandacht voor de vele toepassingsmogelijkheden, zoals de keuze voor tegels in de slaapkamer. Niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en dus ideaal als je allergiegevoelig bent.

 

vtw Raw Casa Decor

Serie Raw

Onder andere nieuw in de collectie: de serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Ook leverbaar in bijpassend decor voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand. Welke woonstijl ook bij je past! Prima toepasbaar voor een badkamer met een industrieel gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een strakke basis. Helemaal leuk: de tegels zijn ook leverbaar in bijpassende decors Casa en Casa 3D voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

vtwt Marrakesh Ocean Blue

Serie Marrakesh

Ook te vinden in de brochure: de serie Marrakesh. Deze tegelserie zorgt met zijn lange, slanke formaat voor stijlvolle wandtoepassingen. Handgevormde tegels verkrijgbaar in matte, glanzende én metallic uitvoeringen voor een bijzonder accent op de wand. Maak je eigen speelse twist en combineer mat, glans en zélfs verschillende kleuren. Mix & match en maak van wonen een feestje! De tegels zijn bovendien zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Zo zet je thuis precies de stijl neer die je wilt.

 

brochure vtwonen

De brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones bekijken?

De nieuwe brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones kun je hier bekijken. Meer informatie over te toepassingsmogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie? Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.