Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw: Inspiratiegids Outdoor van Douglas & Jones

De nieuwe Inspiratiegids Outdoor van Douglas & Jones is er! Ontdek de veelzijdige buitentegelcollecties van Piet Boon by Douglas & Jones en vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Een omvangrijk assortiment, ontworpen door Hollandse topdesigners van eigen bodem. Maak een keuze uit de vele verschillende stijlen en formaten en geef je (dak)terras of balkon de uitstraling die past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Op die manier kun je op je (dak)terras of balkon kiezen voor een uitstraling die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

vtwonen duostone Dessin Flower White on Black

 

vtwonen buitenvloeren

In de nieuwe outdoor brochure: De prachtige keramische buitentegels van vtwonen. Een sieraad voor elk terras. De collectie van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is een geweldig assortiment aan toonaangevende kleuren, prachtige texturen en karakteristieke dessins. Je kiest niet alleen mooie, maar vooral ook praktische keramische tegels om heel eenvoudig op je terras te verwerken. Met deze buitenvloeren maak je de mooiste plekken buiten.

 

Residence 5

Piet Boon Outdoor

Studio Piet Boon staat voor een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Precies dat herbergt de outdoorcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones. De passie om de binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zie je terug in deze outdoorcollectie. Met de tegels uit het assortiment van Piet Boon by Douglas & Jones kun je de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeven als de verschillende ruimtes binnenshuis.

Stijlvol Wonen 3

De Inspiratiegids Outdoor van Douglas & Jones bekijken?

De nieuwe outdoor brochure van Douglas & Jones kun je hier bekijken. Meer informatie over te toepassingsmogelijkheden van keramische buitentegels? Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.