Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw: Outdoor Brochure van Douglas & Jones

Vers van de pers: de nieuwe Outdoor Brochure van Douglas & Jones. Ontdek de veelzijdige buitentegelcollecties van Piet Boon by Douglas & Jones en vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Een omvangrijk assortiment, ontworpen door Hollandse topdesigners van eigen bodem. Vele verschillende stijlen en formaten. Op die manier kun je op je (dak)terras of balkon kiezen voor een uitstraling die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Outdoor Brochure van Douglas & Jones

vtwonen buitenvloeren

Allereerst te vinden in de nieuwe brochure: De prachtige keramische buitentegels van vtwonen. Een sieraad op elk terras. Met vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones kies je niet alleen mooie, maar vooral ook praktische keramische tegels om heel eenvoudig op je terras te verwerken. Een prachtig assortiment aan geweldige kleuren, fraaie texturen en spraakmakende dessins.  Bovendien nieuw dit buitenseizoen: de series Waves, Clouds, Chateau, Dark Travertine en Composite Mix. Prachtige nieuwe kleurtinten en structuren waarmee je de mooiste plekken buiten creëert.

 

Outdoor Brochure van Douglas & Jones

Piet Boon Outdoor

De outdoorcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Juist de passie om de binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoorcollectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis. Verder zijn recent de GIANT Tile en de CONCRETE Tile Dust aan deze outdoorcollectie toegevoegd.

 

Outdoor Brochure van Douglas & Jones

De Outdoor Brochure van Douglas & Jones bekijken?

De nieuwe Outdoor Brochure van Douglas & Jones kun je hier bekijken. Meer informatie over te toepassingsmogelijkheden van keramische buitentegels? Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.