Najaarsactie

 

Profiteer dit najaar van extra voordeel bij aanschaf van vtwonen tegels by Douglas & Jones. In de maanden oktober en november geldt er 15% korting op tegels uit de series Onyx, Raw en Composite!

De actie loopt van 9 oktober t/m 30 november 2023*

* met een uitlevering in 2023

 

Actietegels

Er zijn volop keuzemogelijkheden, want je profiteert van extra voordeel bij aanschaf van tegels uit de series: Onyx, Raw of Composite! Drie series die overal in je huis meer dan welkom zijn. Want welke tegelstijl je ook voor ogen hebt: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken. Kies jouw favoriete tegel of tegelcombinatie uit de verschillende series, kleuren en afmetingen:

Najaarsactie vtwonen tegels by Douglas & Jones Najaarsactie vtwonen tegels by Douglas & Jones Najaarsactie vtwonen tegels by Douglas & Jones Najaarsactie vtwonen tegels by Douglas & Jones

Je kunt kiezen uit het gedurfde effect van de industriële look van de serie Raw, de robuuste uitstraling van de serie Composite of het gedurfde effect van de serie Onyx.

Najaarsactie

Meer weten over deze actie? Bekijk hier de actievoorwaarden. Ga ook langs bij een van onze deelnemende verkooppunten om de tegels in het echt te bekijken, je vindt ze door het hele land. Laat je informeren én inspireren over de vele mogelijkheden!