Foto: CEMENT Tile Greige

CEMENT Tile

De CEMENT Tile staat symbool voor de pure en tijdloze esthetiek van cement, met een natuurgetrouwe uitstraling die de robuuste textuur van beton vangt. In vijf kleuren – White, Beige, Flax, Taupe en Greige – en drie afmetingen, biedt deze serie een solide basis voor elk interieur: voor zowel wand als vloer. De matte, natuurlijke afwerking versterkt een authentieke look en feel.

CEMENT Tile White 120×120

De CEMENT Tile White 120×120 cm is een tijdloze wand- en vloertegel in een witte kleurtint. De kleurtint van deze tegel sluit naadloos aan op het kenmerkende ingetogen kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie. Hierdoor kan deze tegel zowel los als in combinatie met de andere tegels worden toegepast. Daarnaast biedt de CEMENT Tile White 120×120 cm uiteraard de bewezen praktische eigenschappen van keramiek.

Bekijk deze tegel in de buurt

Om een goed beeld te krijgen van de kleur van deze tegel, maar ook voor inspiratie en het juiste advies, bezoek dan één van onze erkende dealers. Bekijk hier een overzicht van dealers bij jou in de buurt. Liever thuis in alle rust de tegel bekijken? Bestel dan nu een tegelsample. Lees er hier meer over.

Specificaties

Artikel nr.: 2013973
Formaat: 120x120 cm
Tegel dikte: 9 mm
Toepassing: wand en vloer
Toplaag: mat
Adviesprijs: € 89,50 p/m2

Ook leverbaar in


  • Design van Studio Piet Boon
  • Kenmerkend kleurenpalet
  • Hoogwaardig keramiek
  • Bijzonder duurzaam
  • Zeer onderhoudsarm