Foto: COAST Tile Beige

COAST Tile

De COAST Tile is geïnspireerd door de serene kust en het subtiele spel van licht op zand. Deze serie combineert het Engelse portlandsteen en travertin. De zachte, mistige afwerking van de tegels nodigt uit tot combinatie met onze andere tegels, waardoor een harmonieuze overgang van texturen ontstaat.

COAST Tile Bianco 80×80

De COAST Tile Bianco 80×80 cm is een tijdloze wand- en vloertegel in een witte kleurtint. De kleurtint van deze tegel sluit naadloos aan op het kenmerkende ingetogen kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie. Hierdoor kan deze tegel zowel los als in combinatie met de andere tegels worden toegepast. Daarnaast biedt de COAST Tile Bianco 80×80 cm uiteraard de bewezen praktische eigenschappen van keramiek.

Bekijk deze tegel in de buurt

Om een goed beeld te krijgen van de kleur van deze tegel, maar ook voor inspiratie en het juiste advies, bezoek dan één van onze erkende dealers. Bekijk hier een overzicht van dealers bij jou in de buurt. Liever thuis in alle rust de tegel bekijken? Bestel dan nu een tegelsample. Lees er hier meer over.

Specificaties

Artikel nr.: 2014010
Formaat: 80x80 cm
Tegel dikte: 9 mm
Toepassing: wand en vloer
Toplaag: mat
Adviesprijs: € 77,50 p/m2

  • Design van Studio Piet Boon
  • Kenmerkend kleurenpalet
  • Hoogwaardig keramiek
  • Bijzonder duurzaam
  • Zeer onderhoudsarm