Timeless Design

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit: de Piet Boon by Douglas & Jones outdoorcollectie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Keer op keer een bijzondere beleving. Juist de passie om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoor collectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

De outdoorcollectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

 

Deze collectie is een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

Meer inspiratie?
Outdoorbrochure 2021-2022

 

 

De outdoorcollectie van Piet Boon bestaat uit een zestal volkeramische grootformaat tegels (90x90cm) uit de series CONCRETE, GIANT en BLACK Tile met een massa van maar liefst
3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit.

 

LICHT
DONKER
Klik hieronder voor meer inspirerende foto's

Tegelnaam:
Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Motto by Mosa
Exotone by Douglas & Jones

Collecties Piet Boon by Douglas & Jones outdoor