Mooimakers van Hollandse bodem

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegels. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie tegels helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartenlust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

Deze bijzondere tegelcollectie in het echt bekijken? Vind hier een dealer bij jou in de buurt!

 

Wonen & Leven

Een collectie tegels helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

Koken & Eten

Voor urenlang (kook)plezier. In deze keukens kun je naar hartelust experimenteren. De betegelde achterwanden zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch. Door de gezellige sfeer kun je wel urenlang in de keuken blijven zitten. Van samen koken tot samen eten en van eten tot heerlijk natafelen. Met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer is dat extra genieten.

Baden & Relaxen

Of je nu gaat voor een stoere, strakke badkamer of juist voor een kleurrijke, speelse twist met de vtwonen tegelcollectie kies je altijd voor een bijzondere badkamer. De betegelde wanden en vloeren zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch.

Laat je inspireren: klik hieronder voor meer foto's

LICHT
DONKER
DIVERS

Tegelnaam:
Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Exotone by Douglas & Jones