Mooimakers van Hollandse bodem

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

 

Wonen & Leven

Na een dag hard werken lekker neerploffen op de bank en genieten van een welverdiend moment van rust. Met een van deze prachtige vloeren kun je nog even lekker blijven zitten, want ze zijn allemaal even onderhoudsvriendelijk. Op de wand kun je bovendien een sfeervolle blikvanger maken met een van de glanzende handvormtegels uit de collectie.

Koken & eten

Voor urenlang (kook)plezier. In deze keukens kun je naar hartelust experimenteren. De betegelde achterwanden zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch. Door de gezellige sfeer kun je wel urenlang in de keuken blijven zitten. Van samen koken tot samen eten en van eten tot heerlijk natafelen. Met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer is dat extra genieten.

Baden & Relaxen

Of je nu gaat voor een stoere, strakke badkamer of juist voor een kleurrijke, speelse twist met de vtwonen tegelcollectie kies je altijd voor een bijzondere badkamer. De betegelde waden en vloeren zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch.

LICHT
DONKER
DIVERS

Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Motto by Mosa
Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones

Collecties vtwonen tegels by Douglas & Jones