Mooimakers van Hollandse bodem

vtwonen brick by Douglas & Jones is een verrassend veelzijdige wand- en vloerdecoratie met een industrieel tintje. Geschikt dus voor wand én vloer. Voor een stijlvolle retro uitstraling, maar dan in een hedendaags jasje. Waar ook in huis méér dan welkom!

Basic

Brick Basic is mooi in zijn eenvoud. Speels en grof gebakken zijn deze vier exclusieve vtwonen kleurtinten eindeloos te variëren. In originele vorm (dus niet gezaagd) en elke Brick heeft bovendien een unieke structuur. Of je nu een hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, vtwonen brick by Douglas & Jones geeft nét dat beetje extra in je huis.

Op de wand én de vloer

vtwonen brick by Douglas & Jones is een uniek steenconcept wat zowel op de wand als de vloer toepasbaar is en geschikt is voor meerdere ruimten in huis. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere entree,  een sfeervolle haard in je woonkamer óf een rustiek achterwand in je keuken. Hip, maar ook tijdloos!

Brick Industrial zorgt voor een levendig effect op wand en vloer. Met een subtiele, industriële twist zorgen deze vier exclusieve vtwonen kleurtinten voor een spraakmakend effect. Voor fraaie en spraakmakende effecten. Bijna overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken.

 

Laat je inspireren: klik hieronder voor meer foto's

LICHT
DONKER
DIVERS

Tegelnaam:
Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Motto by Mosa
Exotone by Douglas & Jones

Collecties vtwonen brick by Douglas & Jones