vt wonen&design beurs

 

vtwonen tegels by Douglas & Jones  ook gespot op de vt wonen&design beurs? Tijdens het grootste woonevent van Nederland zijn de tegels volop terug te vinden in vtwonen city en in onze eigen stand. Ontdek hier meer informatie:

 

vtwonen Terrazzo Ice Flakes

NIEUW: de serie Terrazzo

Gespot op de stand van vtwonen tegels by Douglas & Jones: de spiksplinternieuwe serie Terrazzo. Een klassieke tegelserie in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect!

 

vt wonen&design beurs

Gespot in vtwonen city

Tijdens de vt wonen&design beurs is vtwonen city natuurlijk dé place to be! In meerdere inspiratiehuizen laten de vtwonen stylisten allerlei woonstijlen & woonideeën zien. In meerdere huizen, waaronder die van Fietje en Marianne, zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones terug te vinden:

vtwonen Composite vtwonen Craft vtwonen Marrakesh vtwonen Raw

Bekijk de gehele vtwonen tegelcollectie hier!

 

Relevante nieuwsartikelen:

Ontdek vtwonen city op de vt wonen&design beurs

NIEUW: de vtwonen tegelserie Terrazzo

Laat je inspireren op de vt wonen&design beurs

 

Groeipapier

Wellicht ben je onze bijzondere flyer ook tegengekomen op de vt wonen&design beurs. Deze is gemaakt van groeipapier. Dit papier is niet alleen vervaardigt met volledig gerecycled materiaal, maar bovendien verrijkt met bloemzaadjes. Zo kun je deze flyer na gebruik in de grond stoppen en genieten van een mix van zomerbloemen. Niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook ontzettend duurzaam. Dat voelt goed!

 

vt wonen&design beurs

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn nog t/m zondag 9 oktober 2022 te zien op de vt wonen&design beurs in EXPO Greater Amsterdam. Ga ook langs bij een van onze deelnemende verkooppunten om de tegels in het echt te bekijken, je vindt ze door het hele land. Laat je informeren én inspireren over de vele mogelijkheden!